RESTAURANT

Ontbijt, lunch, borrelhappen en diner: wij maken het allemaal met liefde en aandacht voor je. In ons restaurant op de begane grond ontvangen we je graag in een huiselijke sfeer. Voor ontbijt naar keuze, lunch en ’s avonds een borrelhap en een drankje kun je iedere dag bij ons terecht.

Ontbijt

We serveren iedere ochtend ontbijt. Er is keuze tussen een Petit Parisien, Healthy Start of het Deluxe uitgebreid Ontbijt. Variërend in prijs van €7.50 tot €20,-. Wil je het net iets anders? Dan kunnen je nog kiezen uit de toevoegingen uit ons keuzemenu.

Lunch

Onze vers bereide lunches zijn zoveel mogelijk biologisch en van producten uit de streek. We staan voor lekker, vers en gezond en hebben iedere dag wisselende gerechten waaronder een soep, een broodje, een wrap, salade en/of dagschotel.

Menu du Jour / Proeverij

Op donderdag en zaterdag kun je ’s avonds ook aanschuiven voor het vers bereide, gezonde, en bovenal smaakvolle menu du Jour.

Themaborrels

Verder kun je op vrijdag en zondag bij ons terecht voor speciale themaborrels zoals bijvoorbeeld oesters met Champagne.

Openingstijden

De Stadsherberg is op zondag, maandag, dinsdag, woensdag geopend van 7.30-22.00 uur en op donderdag, vrijdag, zaterdag van 7.30-23.00 uur.