RESTAURANT

RESERVEREN

De Winter Herberg   |  Wij HOUDEN van de winter!

De donkere dagen vragen om de gezelligheid van lichtjes, van samenzijn en lekker tafelen. Daar zijn wij klaar voor.

Onze herberg is de hele winter omgetoverd tot Winterherberg met warme sfeervolle Wintertuin.

Zie je jezelf al zitten aan het knisperende vuur in onze tuin? Een hete kop choco warmt je handen en een warme deken over je schouders geeft je dat knusse wintergevoel. De kerstbomen om je heen verlichten de tuin met hun honderden lampjes en je kan niet ontsnappen aan de geur van huisgemaakte gluhwein.

Onze nieuwe kaart is trouwens echt een kerstcadeautje! Je vindt er de echte winterklassiekers zoals warme wafels, goed gevulde soepen en flammkuchen met verschillende toppings. Je kunt ook gaan voor de dagelijks wisselende herbergmaaltijd zodat je tijdens de borrel lekker kan blijven hangen of na een dag werken niet meer in de keuken hoeft te verdwijnen. Zo doen we dat in de Winter herberg!
Meezingen met de kerstmuziek die uit de speakers schalt mag hier trouwens ook. Zien we jou snel in onze wintertuin?

Table d’hôtes

Gezellig kletsen en tot de late uurtjes genieten aan een lange tafel vol heerlijke wijnen en gerechten, dat is waar table d’hôtes voor staat. Iedereen die weleens in Frankrijk is geweest kent het concept waarschijnlijk wel. Aangezien wij jarenlang in Frankrijk hebben gewoond, hebben wij deze prachtige Franse traditie meegenomen naar De Stadsherberg.