Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Wij zijn geopend voor Ontbijt, Koffie en Taartjes, Lunch en Borrel!
————-
Maandag 8.00 – 11.00 uur
Dinsdag t/m Donderdag 8.00 – 21.00 uur
Vrijdag & Zaterdag 8.00 – 22.00 uur
Zondag 8.00 – 18.00 uur
————-
Speciaal voor bezoekers van het theater serveren wij een overheerlijk theatermenu.
Reserveren met vermelding ‘Theatermenu’
Aanvang tussen 17:30 en 17:45 uur
Eindtijd 19:15 uur
Op vertoon van uw ticket van de voorstelling van de avond.
Voorgerecht
Huisgemaakte soep van de dag
Hoofdgerecht
Tagliata van Bavette | met gepofte tomaat, Pijnboompitten, rucola, parmezaan en boterjus
Of
Kabeljauw ‘Sauce Vierge’ | Klassieke Franse bereiding met olijfolie, citroen, verse tomaat en basilicum
Of
Dagelijks Wisselende vegetarische specialiteit
Dagelijks wisselend dessert
Normaal € 39,- | Theatermenuprijs € 33,15 (15% korting)
Alleen mogelijk op reservering met een geldig theaterticket van die avond 0172-4748090.
Kerstmenu bij de Herberg
24 en 25 december
Biologisch zuurdesem Brood met Kerstboter en olie
—
Amuse Noël
—
Entree
Bieten carpaccio met Parmezaanse kaas, 12 ans aceto balsamico, rucola en oesterzwamspekjes
—
Tussengerecht
Gegrilde grietfilet saus beurre blanc met (blad) goud en aardappel mousseline
Hoofdgerecht
‘Tournedos Rossini’ (ossenhaas met gebakken eendenlever) Aardpeer, geroosterde peentjes hierbij een Madeira jus verrijkt met truffel
—
Evt. Kaas met supplement 6,- Vacherin Mont d’Or met rozemarijn
—
Dessert
Chocolade mousse, praline en vanille-ijs
—
59,- pp