WINTER ARRANGEMENTEN

RESERVEREN
BOEKEN

Dat het in de winter koud kan zijn is wat ons betreft geen nadeel van dit jaargetijde. Denk aan mooie sneeuwlandschappen met prachtige vormen en uitzichten.

Lekker knus bij het haardvuur zitten, een warme stamppot eten en gezellig een spelletje met elkaar spelen of een filmpje kijken. De winter is juist warm en gezellig! Boek een winteraanbieding en ga er eens op uit in de winter. Bekijk onze winterarrangementen en profiteer van heerlijke winteraanbiedingen.

De feestdagen zijn een belangrijke periode in de winter. En de gezelligheid die de donkere dagen met zich meebrengt is voor veel mensen van groot belang om de winter door te komen!

Er zijn in de winter speciale feestdagen arrangementen. Kerst en Oud en Nieuw kan ook heel leuk gevierd worden in ons hotel met een kerst- of nieuwjaarsarrangement.

De gehele maand december zal de Stadsherberg in winterse stijl aangekleed zijn. En wat is nou leuker dan de kerstdagen met de gehele familie te vieren of met je vrienden

3-gangen diner arrangement*

(*Boekbaar met verblijf tot 15 december 2020.)

Geen zin meer om thuis te zitten, even ertussen uit? We bieden in de Stadsherberg een overnachting met een 3-gangen diner en uitgebreid ontbijt.

LEES VERDER

Kerst arrangement XXL

(Boekbaar voor een verblijf op 24, 25 en 26 december)

Heerlijk even weg om kerst te vieren met de familie of je vrienden en beschikking hebben over je privehotel!

LEES VERDER