WINTER ARRANGEMENTEN
IN DE DE HERBERG

BOEKEN

Het is eindelijk winter! Buiten is koud en guur maar binnen is het warm en gezellig. Kaarsjes aan, een lekker hapje, drankje misschien een spelletje in onze huiselijke Herberg.

Lekker knus bij het haardvuur zitten, een warme stamppot eten en gezellig een spelletje met elkaar spelen of een filmpje kijken. De winter is juist warm en gezellig! Boek een winteraanbieding en ga er eens op uit in de winter. Bekijk onze winterarrangementen en profiteer van heerlijke winteraanbiedingen.

De feestdagen zijn een belangrijke periode in de winter. En de gezelligheid die de donkere dagen met zich meebrengt is voor veel mensen van groot belang om de winter door te komen!

Er zijn in de winter speciale feestdagen arrangementen. Kerst en Oud en Nieuw kan ook heel leuk gevierd worden in ons hotel met een kerst- of nieuwjaarsarrangement.

De gehele maand december zal de Stadsherberg in winterse stijl aangekleed zijn. En wat is nou leuker dan de kerstdagen met de gehele familie te vieren of met je vrienden

Kerst in de Herberg! Arrangement

(Boekbaar voor een verblijf op 24, 25 en 26 december)

Heerlijk even weg om kerst te vieren met de familie of je vrienden in winterse sferen!

LEES VERDER

Happy New Year! Arrangement

(Boekbaar voor een verblijf op 31 december en 1 januari)

Laat je verwennen in de herberg en ga sfeervol het nieuwe jaar in!

LEES VERDER

3-Gangen diner arrangement!

(Te boeken op donderdag , vrijdag en zaterdag.)

Geen zin meer om thuis te zitten, even ertussen uit? We bieden in de Stadsherberg een overnachting met een 3-gangen diner en uitgebreid ontbijt.

LEES VERDER